Osz; K99; En3; 93,5

2009.12.06. 21:24

A kétlábúak nagyon szeretik a kódokat. Egész biztosan fontos szerepe van ennek a misztikus rövidítési mániának. Így tudják magukat csoportosítani a beavatottak, akik rendelkeznek a megfejtés kulcsával. Nem tudom pontosan miért jó, de biztos ami biztos alapon én is készítek ilyen kódokat: FKK.: Filip Közkincs Kódja.  FMMTT: Filip Most Már Tudja a Tutit! 
 
Osz; K99; En3; 93,5: Oszkár a K99-es vizsgarendszer Engedelmes ágazatának 3-as szintű vizsgáján 93,5 ponton teljesített. A k99 egy jó kis kutyás sport, ahol mindenki megtalálhatja gazdájával közös vizsgaszintjét. Négy ágazatban (nyom, Engedelmes, Örző-védő, Ügyességi) lehet indulni, külön-külön ágazatonként és készültségük szerinti szinteken (1-9). 
 
Oszi az engedelmes 3-as szinten a következőkben méretette meg magát és Gazdit:
pórázon követés, szabadon követés, menetközben ültetés, menetközben fektetés behívással, behívás akadályon keresztül, előreküldés 5 m-re fektetéssel, helyben maradás.
 
A pórázon követés nem volt teljesen pöpec, de ezt előre tudtuk valahogy ez nekünk rosszul megy. Ritkán vagyunk pórázon, mert Gadinak körülményesebb így közlekedni velünk. Amint lekerült a póráz Oszi bekapcsolt vizsga üzemmódba és minden ment flottul, egy-egy szépséghiba becsúszott, de összességében egészen jók voltak. Én a ParAgilityhez hasonlóan szakértőnek lettem felkérve, aki az autó hátsó ülésén szunyókálva erősíti a csapat munka szellemét. A vizsgákon döntő szerepet kap a stressz feldolgozása, na én itt nagyon lendítek a csapat stressz szintjének csillapításánál. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filip.blog.hu/api/trackback/id/tr861592109

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása