Szombaton rendezték meg a hagyományos gyulai sportbált, amelynek középpontjában az elmúlt év legértékesebb teljesítményt nyújtott sportolóinak kitüntetése, elismerése volt. /Békés Megyei Hírlap/

 

Hóesés közepette indult kis csapatunk az év eleji szokásos sportbálozásra. Gazdival már régi hagyomány  Gyulán ezen a rendezvényen megjelennünk,  időnként még kupát is kapunk.  Most is névre szóló „Év Sportolója”  serleget kaptunk. Azaz Oszkár és Gazdi, mert a 2009-es Paragiliy kupán ők abszolválták kategóriájuk első helyezését.  Csak Oszit vitte be Gazdi az esemény helyszínéül szolgáló sportcsarnokba. Mr.Poci szövetketrecestől lett bejuttatva, amiben is megfigyelés alatt leledzik még a bál ideje alatt is. Friss műtéti sebvakargatás megelőzendően állandóan szem előtt kell lennie. Azt mondta az unalmas kupa átadósdi és a hangos táncvonaglós rész között volt egy hosszú nagyon buli közös vacsora szeánsz, ahol Ő ártatlan tekintetének és megszabdalt testének segítségével alapos rántotthús készletet tudott magának biztosítani. Én meg a pisis Owenkával (ahogyan Kisfőnök haverját becézi) csak vártunk és vártunk.  Korai szálásra visszavonulásunkat fekhelyrendezgetéssel (Oszi látótávolságba helyezése) és Owen biztos tárgyrendezgetéssel folytattuk.  Mr.Pisiske szeret hurcolgatni és mivel  mobilketrece különféle logisztikai okokból az autóban maradt fenállt nála az öntevékenykedés.  

Szerző: fillka

Szólj hozzá!

Címkék: 2009 2010 pawc

A bejegyzés trackback címe:

https://filip.blog.hu/api/trackback/id/tr141726974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása