Owenka és Oszi vissza

2010.02.05. 22:38

Owenka (BenceFőnök becézgetése) ma visszaköltözött eredeti falkájához.  Oszival nem estünk kétségbe. Az érkezéskor félrehúzódó kis Csöndeske, egy aktív kis nyüzsike lett, jött ment intézkedett. Tesójához Freyához képest egy álom még így is. Lehet a napi nagy intenzív foglalkozások és inaktív pihengetések váltakozásának hiánya miatt kezdett el egyenletes szinten mocorogni, mert amolyan segítő kutyásan időnkét egy feladat egy játék napi eloszlásban kapta Gazdival közös akciókat.

Oszi a kórházba ment vissza, varratszedésre vittük, két napja szegény ijedt szemekkel rohangál a gyógyulófélben lévő sebe viszketése elöl. Persze szétnyalogatta mindkét vágását, de a doktor néni szerint szép a sebe. Oszi ezt örömmel nyugtázta és szófogadóan nem nyalogatja sebét. Áttért a kapargatásra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filip.blog.hu/api/trackback/id/tr771748962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása